Eskilstuna-Strängnäs Släktforskarförening.

Medlem i:

Lokalen i Strängnäs

Vi finns på Källgatan 3 B i Strängnäs (ingång från gården Källgatan 3A eller via gården bakom Järnvägsgatan 4)
ÖPPETTIDER
Lokalen öppen på följande tider under våren 2019:
Kvällsöppet Onsdagar kl. 18.00-21.00 fr o m 9 januari t o m 24 april.
Extra långöppet kl 14:00-21:00 9 januari och sista onsdagen i varje månad: 30 jan, 27 feb, 27 mars och 24 april.
Helgöppet kl 14:00-17:00 20 jan, 10 feb, 10 mars, 14 april och 5 maj.
Första öppetdag på vårsäsongen är onsdag den 9 januari kl 14:00-21:00 (extra långöppet denna dag).
Sista öppetdag på vårsäsongen är söndagen den 5 maj.
Vi har SVAR-abonnemang, ADonLine Arkiv Digital 2.0 Beta och Ancestry World Wide (som också innehåller Genlines kyrkböcker).
Våra CD/DVD-skivor och program, förteckning finns här - klicka här för att ladda ned som PDF-fil
Våra böcker (att läsa i lokalen – ej hemlån), förteckning finns här - klicka här för att ladda ned som PDF-fil
Föredrag i Strängnäs
Vi arrangerar föredrag i samarbete med Multeum och studieförbundet Studiefrämjandet (Läs mer om Multeums program här!)
Vi skulle tycka det var väldigt trevligt om fler av er ville komma till vår lokal för att forska, byta erfarenheter, hjälpa varandra när vi stött på problem eller bara ta en fika och umgås.
Inte minst skulle det vara väldigt värdefullt att få era förslag och synpunkter på verksamheten, öppettider, aktiviteter, resor, utbildning, böcker och annan utrustning i lokalen m m, m m.

Välkommen!
(Uppdaterat: 2019-01-04)