Eskilstuna-Strängnäs Släktforskarförening.

Medlem i:

Lokalen i Strängnäs

Vi finns på Källgatan 3 B i Strängnäs (ingång från gården Källgatan 3A eller via gården bakom Järnvägsgatan 4)
ÖPPETTIDER
Lokalen öppen på följande tider under hösten 2018:
Kvällsöppet Onsdagar kl. 18.00-21.00 fr o m 29 augusti t o m 5 december.
Extra långöppet kl 14:00-21:00 (sista onsdagen i varje månad) 29 aug, 26 sept, 31 okt och 28 november.
Helgöppet kl 14:001-17:00 16 sept, 14 okt och 11 nov.
Första öppetdag på höstsäsongen är onsdag den 29 augusti kl 14:00-21:00 (extra långöppet denna dag).
Sista öppetdag på höstsäsongen är onsdag den 5 december.
Vi har SVAR-abonnemang, ADonLine Arkiv Digital 2.0 Beta och Ancestry World Wide (som också innehåller Genlines kyrkböcker).
Våra CD/DVD-skivor och program, förteckning finns här - klicka här för att ladda ned som PDF-fil
Våra böcker (att läsa i lokalen – ej hemlån), förteckning finns här - klicka här för att ladda ned som PDF-fil
Föredrag i Strängnäs
Vi arrangerar föredrag i samarbete med Multeum och studieförbundet Studiefrämjandet (Läs mer om Multeums program här!)
Vi skulle tycka det var väldigt trevligt om fler av er ville komma till vår lokal för att forska, byta erfarenheter, hjälpa varandra när vi stött på problem eller bara ta en fika och umgås.
Inte minst skulle det vara väldigt värdefullt att få era förslag och synpunkter på verksamheten, öppettider, aktiviteter, resor, utbildning, böcker och annan utrustning i lokalen m m, m m.

Välkommen!
(Uppdaterat: 2018-10-16)